Over Fmission

Fmission is een onafhankelijk interim- en projectmanagement bureau op het gebied van facilitaire management informatie systemen (FMIS). Wij helpen organisaties bij het selecteren, implementeren, integreren en optimaliseren daarvan.

Een FMIS is een samenstelling van gegevens en procedures die gericht is op het beheren en verstrekken van de informatie, nodig voor het integraal plannen, realiseren en beheren van de faciliteiten van een organisatie.

In de praktijk blijkt dat het succesvol selecteren en implementeren van een dergelijk systeem grote inspanning en specifieke kennis van uw organisatie vraagt. Hoe haalt u het maximale rendement uit de investering? Hoe voorkomt u dat een kostbaar systeem in de kast verdwijnt omdat de beoogde resultaten niet worden geboekt?

Fmission plaatst het FMIS daarom in een breder kader. Een FMIS is niet een doel op zich, maar een middel om de facilitaire processen te optimaliseren en managementinformatie op operationeel, tactisch en strategisch niveau te genereren. Vanzelfsprekend met als doel het primaire proces zo goed mogelijk te ondersteunen.

Fmission heeft de FMIS-routekaart© ontwikkeld waarmee inzichtelijk wordt gemaakt waar een organisatie over moet nadenken alvorens een FMIS aan te schaffen en te implementeren.

Fmission is leverancier- en pakketonafhankelijk en wil door opdrachtgevers en stakeholders gezien worden als een deskundige en betrouwbare partner.