FMIS Leveranciers

Fmission is een leverancier- en pakketonafhankelijke dienstverlener, daarom onderhoudt Fmission contact met de leveranciers van FMIS pakketten.

Een FMIS is een samenstelling van gegevens en procedures die gericht is op het beheren en verstrekken van de informatie, nodig voor het integraal plannen, realiseren en beheren van de faciliteiten van een organisatie. Op basis van deze definitie geeft Fmission de websites van FMIS leveranciers op alfabetische volgorde weer.

www.archibus.nl

Archibus FMIS/IWMS wordt in Nederland door Business Partner (sinds 1998) PROCOS NL verkocht en geïmplementeerd. Bi-directionale integratie met Autocad/Revit met BIM4.0 functionaliteit. In de Cloud. Integratie met SAP, Peoplesoft, Oracle, ESRI, Porthunus en Skywalker. DBFMO-gereed.

www.axxerion.com

Axxerion is trendsetter in FM software en volledig in the cloud! De software wordt aangeboden als Software as a Service (SaaS) en is gebruiksvriendelijk en flexibel. Door middel van workflows kunt u de software aanpassen aan uw eigen bedrijfsprocessen. Heldere rapportages en dashboards zorgen voor overzichtelijke managementinformatie en bovendien is er de mobiele app zodat u informatie kunt opvragen en bijwerken via uw smartphone of tablet.

www.facilitor.nl

SG|facilitor is een innovatief softwarehouse en gespecialiseerd in het leveren, ontwikkelen en implementeren van software ten behoeve van Facility Management. SG|facilitor voert twee producten namelijk: het facility management informatie systeem Facilitor en het inkoopplatform e-webb.

www.facility2.nl

Facility Kwadraat is een dynamisch bedrijf met als core-business het in de markt zetten van haar FMIS F2 WISH, het opstellen van Lange Termijn Onderhoudsplannen en het begeleiden van de uitvoering van deze plannen.

www.famas.nl

FAMAS FM Solutions bv is de leverancier en ontwikkelaar van het web-based integrale facilitaire management informatiesysteem (FMIS) onder de productnaam "FAME".

www.faminfo.nl

Datatrieve Software ontwikkelt facility management software en webshops/webwinkels uitsluitend te gebruiken voor Multivers van Unit4 Agresso.

www.minifmis.nl

Het MiniFMIS (Facilitair Management Informatie Systeem) biedt de mogelijkheid de facilitaire dienstverlening slimmer, voordeliger en efficiënter in te richten. Dit FMIS systeem is een light variant van zware systemen in de markt.

www.npqsolutions.nl

NPQ Solutions ontwikkelt en levert Facility Management Informatie Systemen (FMIS) sinds 1988. Zij staan voor een resultaatgerichte aanpak waarbij de klant centraal staat. Grote en middelgrote organisaties uit het bedrijfsleven, de zorg, overheids- en onderwijsinstellingen en de non-profit sector zijn klant bij NPQ. Om deze organisaties een passende oplossing te bieden, levert NPQ Solutions twee systemen:

  • Prequest: Prequest FM Software is een gebruiksvriendelijk FMIS voor Service en Huisvesting Management > www.prequest.nl
  • FM Insight: Speciaal voor organisaties die werken met SAP (ERP).Facilitaire processen worden met FM Insight naadloos geïntegreerd in SAP >www.FMinSAP.nl

www.planon.nl

Planon is een zelfstandig en internationaal opererende leverancier van software en aanvullende services (o.a. consultancy & support) en optimaliseert en automatiseert de processen van ondersteunende afdelingen zoals Facility Management, Corporate Real Estate, ICT Services en de processen van service providers.

www.praemisys.nl

Praemisys levert sinds 1990 Professionele & Gebruiksvriendelijke software voor Facilitair Management Informatie Systemen van grote ondernemingen, musea, instellingen in de gezondheidszorg en overheidsinstellingen.

www.TOPdesk.nl/facilitair

TOPdesk voor Facility Management is een compleet FMIS-softwarepakket. Met de beste prijs-kwaliteitverhouding, eenvoudig te installeren software, een snelle implementatie en goede service biedt TOPdesk een gebruiksvriendelijke standaard FMIS.

Ultimo FMIS

Ultimo Software Solutions is leverancier van flexibele software voor doelmatig facilitair, technisch en IT-beheer. Het Ultimo FMIS biedt oplossingen die geschikt zijn voor zowel grote als kleine organisaties.